top of page

Beweeg scale-ups smove en Mind5 slaan de handen ineen

Meer vertrouwen in  jezelf en anderen door beweging en gamification


De innovatieve scale-ups smove uit Amsterdam (2021) en Mind5 uit Zaltbommel (2016) gaan samenwerken. Beide organisaties zetten beweging, spel en gamification in om patronen structureel te veranderen en mensen en teams beter te laten presteren. Nadat Founders Julia den Ouden (smove) en Roelien Piron (Mind5) elkaar in de zomer van 2023 ontmoetten, kwam het al snel tot een samenwerking.


Roelien Piron, Founder Mind5 Training B.V.: “Julia en ik dronken koffie aan het strand en deelden onze ervaringen en dromen. Uit niets bleek dat we concurrenten waren, we zagen elkaar meteen als bondgenoten die elkaar kunnen versterken. Julia representeert alles waar smove -en ook Mind5- voor staat: plezier, toegankelijkheid, verbinden en samenwerken.”

Piron werkte in 2023 al mee aan de vernieuwde propositie van smove: slim bewegen voor ​een betere connectie met jezelf en anderen. Deze samenwerking wordt nu verder uitgebreid.


Waar Mind5 in 2022 koos voor verdieping binnen een niche markt en haar Mind5 trainingen aanbiedt aan particulieren, trainers, coaches en purposevolle ondernemers, kiest smove voor schaalbaarheid en toegankelijkheid voor alle medewerkers.


smove zet in 2024 vol in op de grootzakelijke markt. Een spel dat Piron en haar organisatie goed kennen. Mind5 werkte immers al voor een aantal grote namen zoals: ING, Jumbo, Heijmans, BAM, Bever, Ministerie OCW, Gemeente Amsterdam, Balfour Beatty, TKP Pensioen en Thieme Meulenhoff.


smove heeft als doel om in 2024 te groeien naar +2 miljoen meer beweegminuten samen met MKB+ en enterprices. Dit resulteert in aantoonbaar meer vertrouwen in medewerkers, tussen collega’s en binnen de organisaties.


De Amsterdamse scale-up move werkt voor klanten als Zorg van de Zaak, Eiffel, Greenberry, Jumbo, Eneco, ONVZ, G-Star en met partners De Hersenstichting en de Beweegalliantie.


Julia den Ouden, Founder smove B.V.: “De eerste stap hebben we samen gezet door het traject met Mind5 succesvol af te ronden in het verscherpen van ons verhaal, propositie en go to market strategie. Dat maakt dat ik met ontzettend veel plezier de samenwerking continueer. Ik geloof dat we met de jarenlange ervaring en know-how van Mind5 versnelt de smovement kunnen vergroten. Samen gaan we voor sneller impact maken.” 

Julia den Ouden, Founder smove B.V.,+31(0)6 48 09 91 80 julia@wesmove.com

Roelien Piron, Founder Mind5 Training B.V., +31(0)418 234 5555 roelien@mind5training.comOver smove B.V.

Co-founders, Lars Kappen, Julia den Ouden en Niels Rudolphus, zetten zich sinds 2021 in om bestaande trainingsoefeningen uit de topsportwereld toegankelijk te maken voor de samenleving. De oefeningen, die bestaan uit een combinatie van mentale uitdaging en fysieke inspanning, bieden ze aan onder het merk en werktitel ‘smove’ wat staat voor smart move, slim bewegen. Het smove programma zorgt er niet alleen voor dat het zitten wordt onderbroken tijdens werktijd, ook verhoogt het op een hele toegankelijke en speelse manier het bewustzijn over mentale fitheid.  Over Mind5 Training B.V.

Founder en ex-topsporter Roelien Piron ontwikkelde in 2015/2016 een innovatieve trainingsmethode die gebruikmaakt van sport, beweging en gamification om zelfbewustzijn te trainen en patronen op effectieve en blijvende manieren te veranderen. De Mind5 M.E.T.H.O.D. is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Mind5 heeft  trainers en coaches opgeleid in in 23 landen. Naast gebruik van de methode krijgen de licentiehouders ondersteuning op het gebied van business development, sales, marketing en persoonlijke ontwikkeling. 

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page