top of page

smove ft. MT Sprout

Ons Julia is op een interviewstreak! 💪


Ditmaal staat smove op de voorpagina van MT/Sprout, het platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scaleups en het leiderschapstalent binnen serieus (en leuke-toegankelijke-sociale…) organisaties.


Philip Bueters omschrijft de werking van smove voorbeeldig, al zeggen we het zelf ;-) “Door een vrolijk merk neer te zetten en een product waar werknemers blij van worden: groepstrainingen voor teams, die de korte en speelse bewegingsoefeningen met elkaar doen. De bedoeling is dat ze na een paar sessies het ‘smoven’ een vast onderdeel van hun werkdag maken. En: altijd samen met iemand anders een paar minuten bewegen, wat ze even van de werkplek haalt”.


En dat werkgevers zitten te wachten op vitaler personeel is bijna vanzelfsprekend. Het aantal zituren is te hoog, het verzuim kan altijd omlaag en de productiviteit gaat er ook op vooruit als je het werk af en toe onderbreekt voor een smove-sessie. Elke euro die je in de vitaliteit van je mensen investeert, levert 1,42 euro op(!!!). ‘We hebben we als doel nog dit jaar een half miljoen beweegminuten te creëren, en volgend jaar 2 miljoen, alvorens “Den Ouden”. 💰


Lees de rest van het interview via de link…Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page